Monday, 27 March 2017

Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco

Assalamualaikum

Jom join GA!!! ^^

This time, Hana join GA dari elsaalicious.blospot.com
menarik! ^^


As usual, nak masuk GA ni korang kena arrr follow requirements dari Organizer,
and tak susah mana pun... as most of it, kena follow diorang semula ^^
itu aja....

and kali ni, kena follow Insta and blog organizer...
nak tahu lebih lanjut, in more proper ways ^^
feel free to click the banner

and here one more thing:

IG: deqyahana69
Email: deqyahana69@gmail.com

that's all!
^^
Allah yuftah alaikum
Good luck... 
to all participants
and BIG THANKS to organizer
^^


10 comments:

  1. terima kasih join. elsa dah update dalam list. goodluck :*

    ReplyDelete
  2. hai dari Ga yang sama.... singgah sini http://msvelentine.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. nice to meet you ^^ goodluck ^^
      done BW >_<

      Delete
  3. Singgah sini dari GA yang sama
    Gud luck ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ^^ gud luck untuk mama jugak ^^

      Delete
  4. singgah dari ga yg sama. jemput join giveaway aaisy jugak :)

    http://theaaisy.blogspot.my/2017/03/1-giveaway-by-theaaisy.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih aaisy ^^ insyaAllah, nanti Hana jenguk eh! goodluck untuk aaisy juga ^^

      Delete
  5. singgah dari GA yang sama ^_^ semoga murah rezeki.

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html

    ReplyDelete