Tuesday, 28 March 2017

RM buat cover BigBang: Fantastic Baby

Assalamualaikum...

Pagi tadi, tengah duk scroll down Google+ sekali ternampak satu entry: RM performing a cover of BIGBANG's Fantastic Baby! Eh??? Tak tau pun! Lagu 'Fantastic Baby' kut! BIGBANG's pernah nyanyi di persembahan MAMA 2012! (Di Sini) Memang awesome habis arr!!!!

Hehehehe, nak habaq mai, dulu Hana pun boleh dikatakan peminat Kpop jugak arrr... BIGBANG, F.T Island, CN Blue, Super Junior, 4Minute, 2NE1, and banyak lagi arrr... But still, peminat biasa2 jerr, bukan laaa yang jenis bila diorang release albums/singles, meroyan tak tentu pasal! tak pun sekodeng diornag punya private life, or yang jenis tempek poster besar diorang dalam bilik... No! No! No! Hana ni jenis yang dengar lagu jerrr and tengok lirik ^^  tapi taste Hana tinggi sangat! (ye laa tuuu) So, hanya tinggal kenangan  je la eh!

ok, balik pasal Running Man ni, diorang ada pergi Thailand, and yup... entrance diorang tu, diorang nyanyi lagu Fantastic Baby. Since tarian untuk lagu ni pun, tak ada larrr yang complicated sangat (since Suk Jin dan Ji Hyo pun boleh menari kan!) so, nampak memang sesuai arrr dengan diorang... tapi yang terasa kosong tu, sebab Jae Suk tak ada larrrr... even, nanti RM nak datang Malaysia pun, Jae Suk tak ada... Memang dia busy laa tuuuu,

Here is the video kalau korang nak tengok ^^


in case, tak boleh nak tengok, maybe 'Video Not Found', gtau jerr Hana eh ^^ ok, that's all! nak cerita lebih2, karang tak surprise plak nanti ^^ apapun, BIG applause to Ji Suk Jin, Lee Kwang Soo and Song Ji Hyo.. the other two, Kim Jong Kok and Haha, depa ni memang dah awesome kan! ^^

No comments:

Post a Comment