Wednesday, 19 April 2017

Hadiah GA dah sampai!

Assalamualaikum

Bulan lepas, Hana ada join satu GA: giveaway fridge magnet padang besar (berlangsung dari 6 Mac 2017 sehingga 13 Mac 2017) and alhamdulillah, rezeki menyebelahi Hana, Hana di antara 30 orang penerima Fridge Magnet Padang Besar 😊 yup! Hadiah Hana dah sampai... dup-dap-dup-dap... juga menunggunya 😊 Bukan apa, risau sebab ada penerima yang lain, yang hadiah diorang sampai dah. Hehehehhe... apapun, alhamdulillah, thanks to organizer, +Mia Liana Sehari yang lepas, satu sampul coklat selamat tiba di rumah Hana.





dan sekarang, Hana dah guna pun fridge magnet tersebut, bersama koleksi fridge magnet yang lain. Family Hana, kami memang suka kumpul fridge magnet, tak kira larrr untuk apa sahaja occasion, sesapa di antara kami yang keluar dari area Jitra, nak beli buah tangan, fridge magnet is on the list! Even, fridge magnet waktu my mum ke luar negara zaman beliau muda belia pun masih selamat tersemat di peti ais kami... Hehhehehe....

Ok, lepas ni kita join lagi GA eh!

No comments:

Post a Comment