Sunday, 22 October 2017

Warkah dari Hana

Assalamualaikum,

It's GRADUATION'S DAY!!!

Pertama sekali, syukur ke hadrat Ilahi, Hana success and manage to complete all the semesters. Banyak cabaran dan dugaan, personally khususnya, but Hana manage to overcome all those things, with my parents' doa and also the help from my friends and lecturers. Without korang, Hana tak akan berada di tahap Hana sekarang.

Buat mama and babah, thanks for your support and doa. please continue to do it, as without both of you, I won't be here. Even Hana still tak behave selayaknya dengan gadis2 sebaya Hana, but still both of true accept me who I am. banyak lagi kekurangan yang Hana perlu baiki, to be the best, it takes time and Hana hopes you guys will wait for me to be that kind of person! I am doing my best!

For those yang kenal Hana sewaktu dalam class, you all tahu macam mana personaliti Hana... seorang yang pendiam, buat kerja sendiri, and kekadang sampai tak bercakap langsung. maaf coz tak ada niat nak buat macam tu pun. hari2 pergi kelas, aimed nak jadi lebih friendly and talkative, but aim tinggal aim jerrr laaa... hehehehe... mungkin sebab Hana ni jenis introvert, so memang berbeza dengan korang semua yang extrovert ^^ in contrast, untuk housemates and roomates Hana, Hana menjadi seorang yang lain! Yup, that's the true me! yang kepoh, kalut, bising, suka berleter and blur! Hahahhaha... oh! dan satu lagi, Hana minat muzik dari negara matahari terbit, yup! Japan! and mungkin disebabkan itu, personaliti Hana pun ada unsur2 dari negara tersebut ^^

Buat my siblings, I can do it! So, korang pun sama! Tak ada benda yang mustahil, kita yang menentukannya! keep fighting and don't be apart. always be together and together, we achieve success!




1 comment:

  1. Salam singgah dan follow :)

    http://www.akuseorangtraveler.com

    ReplyDelete