Sunday, 18 November 2018

Susu! Good for your health!

Erggghhhh! Tetiba malam ni terlebih rajin bancuh susu, apa kes! Hahhaha.. Alkisahnya, sebulan yg lepas, hurmmmm lebih kurang arr, time shopping awal bulan, Hana ada beli susu tepung ni, alaa, yg paket palingggggg kecil, konon2 nak cuba minum arrr.. Susu Omega Plus, untuk kurangkan kolestrol and tinggi kalsium... Eh?! Kolestrol Hana tinggi kerr?? Takkan nak tunggu tinggi dulu kut baru nak minum kan.. Hhahaha.. Tong teng tong teng, dah almost sebulan susu tu ada dalam almari ni haaaa..  Aigooo!!! So malam ni, roomates ada yang balik kampung, ada yang shift petang balik malam, Hana pula melengu sorang2.. Apa lagi, selongkaq almari arr.. Cari benda makan!!! 😅

And that's it... Secawan susu panas! Ergggghhhhh, mencabar betul arrrr since Hana memang TAK SUKA and TAK PERNAH minum susu tepung semenjak menginjak dewasa ni.. Hurmmmm, agak2 macam mana ehhh nak bagi suka minum susu ni..

P/s= my youngest brother tak berapa nak sihat 😢 doakan kesihatan dia yerrr.. Utk korang jugak, Hana doakan semoga korang sihat dan sentiasa berada dalam semangat yang positif!!! 👍

No comments:

Post a Comment