Diri Ini

Assalamualaikum,

Bonjour! Comment allez vous?
Je vais bien.

Watashi no namae wa Farah Farhana Binti Rosdi...
Hana-desu! Yoroshiku onegaishimasu!

(^_^)

mula berblogger pada tahun 2012, apabila diri ini meminati satu band musik Jepun, Hey Say JUMP, yang lahir pada generasi yang sama dengan Hana iaitu generasi Hei Sei, means semua lahir pada tahun 1990 dan ke atas. ianya pentas untuk Hana berkongsi minat yang sama bersama dengan TOBIKKOs (nama panggilan untuk peminat Hey Say JUMP) yang lain. namun pada Januari 2017 yang lepas, blog pertama Hana menghadapi masalah, so, blog yang kedua menyusul kemudian, dengan harapan ianya satu permulaan yang baru. 


nama diberi Farah Farhana Rosdi... nama panggilan, 'Farah'... jika di alam maya, lebih senang membahasakan diri dengan nama 'Hana', yang membawa maksud 'bunga' dalam bahasa Jepun. Dilahirkan di Alor Setar, Kedah pada ^^ tahun Hei Sei, 1993... Sekarang Hana masih bergelar sebagai seorang mahasiswi di sebuah universiti tempatan, bidang pengajian Hana ialah Bachelor of Accountancy (Hons). ~ Nothing's wrong to be a NERD!Alhamdulillah, road2graduate!  now, need to get closer to better future.

ALAM MAYA: menjadi satu pentas buat Hana ber'suara' berdasarkan fakta dan kajian... Hana adalah seorang yang happy-go-lucky... seorang yang kuat berimaginasi, penuh dengan idea penulisan, dan seorang yang berfikiran terbuka...

Hana hormat and respect korang2 yang membaca blog Hana, arigatou gozaimasu! Hope korang semua sentiasa happy and success... Andai ada yang ter'typo error' or yang terguris di hati, Hana nak minta maaf, eh! Sayonara, minna!

e-class,

No comments:

Post a Comment